Еуфорията около участието й в "Пазители на галактиката Volume 3" още не е отминала и ето че имаме нова супер вълнуваща новина, свързана с Мария Бакалова. Тя ще участва в шпионски трилър редом с Жан Рено и Кони Нилсен.

Мария Бакалова и Валери Григоров на премиерата на "Пазители на галактиката Volume 3"

Поредни върхове за Мария Бакалова

Докато е в САЩ с Валери Григоров

Birdseye, както е името на филма, е базиран на книгата на Дейвид Люис Sexpionage: The Exploitation of Sex by Soviet Intelligence ("Сексшпионаж: използването на секса от съветското разузнаване"), което вече ни подсказва за какво ще става дума.

Бакалова ще е Нина: бедно съветско момиче, което се оказва въвлечено в опитите на Владимир Путин да поднови Студената война. Тя се превръща в шпионин "лястовица" във Вашингтон докато детската й любов, който сега е убиец "гарван" не е изпратен от Русия да я убие.

"Винаги съм си мечтала да изиграя героиня от моя регион, корава и независима, талантлива жена - Нина е точно такава. Много се вълнувам да я изиграя", коментира Мария пред Deadline. Изданието припомня, че друг неин бъдещ филм е комедия със Себастиан Стан, която още си няма име.

В Birdseye участват още Жан Рено ("Леон"), Кони Нилсен ("Гладиатор"), Тай Симпкинс ("Джурасик свят: Господство"). Режисьор все още не е определен.