Преди около две седмици в профила на Мария Бакалова видяхме, че тя е пристигнала в Лос Анджелис с любимия си Валери Григоров. А вече ни е ясна и причината за това вълнуващо пътешествие.

"Пазители на Галактиката Volume 3" и какво да очакваме от филма с Крис Прат и Мария Бакалова

Какво да очкаваме от "Пазители на Галактиката Volume 3"

Краят е тук

От 5 май на екран е "Пазители на галактиката Volume 3", в който участва и българската актриса. Тя беше в прочутия Dolby Theatre в Холивуд, където се състоя премиерата на филма на Джеймс Гън. И вероятно най-популярното заглавие, в което до момента Мария участва.

"Сърцето ми разтапя, а умът ми не може да го проумее - каква невероятна вечер, в която успях да празнувам с най-невероятните хора, с които съм работила... И на най-специалното място", пиша 26-годишната актриса в Instagram.

Тя сподели поредица от снимки и видеоклипове от премиерата, и благодари и на близките си хора, които са край нея. Като Валери Григоров, който виждаме, че е неотлъчно до нея по време на целия им престой в САЩ.

Междувременно в профила на Бакалова в imdb виждаме, че името й фигурира в цели 11 предстоящи филма. Най-скоро излизат трилърът Floodplain, фантастиката O Horizon и екшънът на Мартин Кембъл Dirty Angels.