В първите месеци на пандемията бяхме разведрени от новината, че се подготвя нова версия на "Карибски пирати", която обаче да бъде водена от жена. И то не от коя да е, а от Марго Роби.

Марго Роби, женската версия на "Карибски пирати" и как коментира участието си в нея актрисата

Ще пиратства или не Марго Роби

Ще ни държи в напрежение

За изминалите оттогава две години не последва никакво развитие около филма и почти бяхме забравили, че такъв въобще се подготвя. Е, оказва се, че е имало защо да не чуваме нищо - женска версия на "Карибски пирати" няма и да има. Поне така твърди Марго Роби.

В интервю за Vanity Fair актрисата споделя, че са имали идея за филм, който да не бъде изцяло воден от жени, но тяхното присъствие да е доста силно. Като цяло са искали да разкажат малко по-различна история, която са мислели, че си заслужава.

Тогава обаче идва и заключението на Марго Роби, че в крайна сметка Disney не са искали да инвестират и доведат докрай тази идея. Интересното е, че  думите на австралийската актриса се разминават с тези на Джери Брукхаймър, който е сред основните продуценти на франчайза.

Джони Деп, "Карибски пирати" и ще се завърне ли актьорът във филмовата поредица

Ще бъде ли Джони Деп отново Джак Спароу

Всички се питаме това

През месец май той заяви пред The Sunday Times, че в момента се работи върху два филма, като единият е с участието на Роби, а другият - не, пише Variety. Така че или нещата са се разпаднали през лятото, или координацията между различните звена не е особено добра.