Жените, които се опитват (и успяват) да разчупят клишето, че пилотирането на летателни машини е мъжка професия, са не една и две. Но в повечето случаи говорим за самолети и пътнически авиолинии, в които всички приемат дамите с възхищение и уважение.

Но жена пилот на хеликоптер определено не е нещо, което се вижда всеки ден. Особено красива жена, която има усет и към красотата на природата и я споделя в социалните мрежи.

Луана Торес е на 29, от Канада. Има всички данни да бъде модел, завършила е икономика, но предпочита професия, която й позволява да бъде над нещата - буквално.

Да бъде пилот на хеликоптер е сбъдната мечта на красавицата, повлияна най-вече от нейния брат, който упражнява същата професия.

Сега Торес лети над някои то най-красивите кътчета от планетата. За Луана работата й е невероятна, защото й позволява да се любува на природата по най-добрия възможен начин.

Kрасавицата работи в компания за комерсиални полети във Ванкувър и кръжи над заснежените планински масиви в компанията на туристи и ентусиасти.

Едва ли част от плановете на Торес е било да се превърне и в Instagram звезда, но със снимките, които публикува в профила си, това е просто неизбежно.

На една част от тях демонстрира секси фигура, а на друга - спиращи дъха природни пейзажи, заснети от кабината на хеликоптерите, които пилотира, пише Daily Mail.