Случайно или не, Lorde се справя блестящо с маркетинга на новия си албум Solar Power. След като успя да шокира много хора с обложката му, която не беше публикувана на много места, новозеландската певица раздразни и феновете на Джордж Майкъл. Но да вървим по ред...

Lorde и провокативната обложка на бъдещия й албум Solar Power

Най-провокативната снимка на Lorde

И ще бъде обложката на новия й албум

24-годишната Ела Мария, както е истинското име на Lorde, гостува виртуално в Късното шоу на Стивън Колбърт и даде някои разяснения за обложката. "Мой приятел я снима. Просто го прескочих на плажа. Малко е хардкор, но всъщност ми беше весело", каза тя.

Колбърт й отвърна, че ако и той разполага с такова дупе, също би скачал над хората.

Междувременно Lorde беше обвинена, че едноименното парче от албума Solar Power доста напомня в припева си хита Freedom на Джордж Майкъл. Ние трудно долавяме прилики между двете и явно мнението ни съвпада с това на официалните представители на покойния певец.

В Twitter те отвърнаха на обвиненията, като пожелаха много успехи на Lorde и написаха, че Джордж би бил поласкан от песента.

И последна новина около провокативната 24-годишна певица - тя обяви датите за турнето си догодина. Няколко са в Европа, като най-близката до България е Шибеник в Хърватия. И в това няма нищо учудващо - майката на Lorde e хърватка.