За някои знаменитости чуваме единствено добри впечатления, и то не от кого да е, а от собствените им фенове. Но тези случаи са рядкост. Особено в сравнение с тези, при които известните са наричани "ужасни". И то не от фенове, а от колеги.

Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Кортни Кокс и какво смята русокосата актриса за тялото си в "Приятели"

Харесвала ли е Лиса Кудроу тялото си в "Приятели"

Когато всичко е в твоята глава

Наистина, колкото и неприятно да звучи, точно такъв е случаят, за който разказва Спенсър Прат. В свое TikTok видео той разкрива, че Лиса Кудроу е "един от най-ужасните хора".

Американецът, познат с телевизионните си изяви отвъд океана, съвсем спокойно отговоря на въпроса от свой фен коя знаменитост, сред тези, които е срещал, се държи най-грубо.

И без никакви задръжки Спенсър Прат отговаря: "О, това е лесно - Фийби от "Приятели". Определено един от най-ужасните хора, с които съм се срещал. Досега."

Доста изненадващо признание, ако трябва да сме честни. Поне според нас. Все пак, въпросната "Фийби от "Приятели"" е всъщност актрисата Лиса Кудроу, която е толкова харесвана от мнозина. И явно вероятно точно заради това фенове искат обяснение от Спенсър Прат защо я определя така.

В крайна сметка той се решава да направи отделно видео, в което да разкаже историята от срещата си с Лиса Кудроу. Връща още през 2009 г., когато той и съпругата му са били поканени на изискано парти, на което много известни личности са присъствали. Спенсър описва преживяването сякаш е било скрита камера, но заедно с жена си не са се вземали насериозно и просто са се наслаждавали на вкусната храна и питиетата.

След известно време обаче Лиса Кудроу ги е приближила, което ги е учудило, тъй като до този момент никой не бил разговарял с тях. Това, което най-много стреснало двойката, се оказва било предупреждението на Лиса Кудроу жената на Спенсър да го напусне възможно най-скоро, защото щял да я убие. След това пък Лиса се обърнала към самия Спенсър и му казала, че има "очите на сериен убиец", пише Independent.

Лиса Кудроу, Джулиън Мъри Стърн и как синът на звездата от "Приятели" започва да гледа сериала

Харесва ли синът на Лиса Курдоу играта й в "Приятели"

Неочакваното признание на Джулиън Мъри Стърн

Колкото и странна да е била ситуацията, факт, така разказана ни се струва, че всичко това е било просто една шега и на Спинсър Прат и жена му май просто им липсва чувството за хумор.