Каквото и да кажем за "Приятели", ще е малко. Един от най-емблематичните сериали за всички времена е любим на няколко поколения. А героите в него - уникални образи, които по свой собствен начин грабват зрителите.

Лиса Кудроу, Джулиан Стърн и как актрисата от "Приятели" поздрави сина си

Колко е пораснало бебето на Фийби от "Приятели"

Какво се случва със сина на Лиса Кудроу

Оказва се обаче, че синът на не кой да е, а на Лиса Курдоу (или по-позната като Фийби Бюфе) далеч не е толкова впечатлен... 

И докато цял свят е завладян от живота на приятелите, Джулиън Мъри Стърн не се вълнува от продукцията. Поне в началото.

Според Кудроу, първата реакция на момчето към сериала е доста "унизителна", пише Yahoo.

Снимка 581703

Източник: GettyImages

Всъщност, той харесал сериала... само че майка му не била любимата му част от него. Далеч по-впечатлен е бил от Рос, Джоу и Чандлър.

По време на интервю със Сет Майерс русокосата актриса обяснява, че синът ѝ за първи път си пуснал "Приятели", когато всичките му връстници в училище започнали да го гледат.

"Приятели", специалният епизод и кой от шестимата актьори в сериала е изкарал най-много пари от него

Кой е най-богат от шестимата "Приятели"

Все още получават милиони от сериала, въпреки че той отдавна приключи

Лиса смята, че Джулиън е бил изненадан от хумора в него.

"Всъщност е много смешно и момчетата са толкова забавни... Не, искам да кажа, ти също си забавна", разказва през смях актрисата, цитирайки думи на сина си. 

"И никога през живота си досега не съм искала да кажа на детето си "майната ти", добавя тя. И въпреки че не го казва, признава, че си го е мислила. 

Добрата новина е, че все пак синът на Кудроу пише "отличен" на друго нейно участие. Още веднага. Става дума за сериала "Завръщането", на който попада, докато е под карантина по време на пандемията. По думите на Джулиън, това е било "най-вълнуващото нещо".