Може малко да се вдетиняваме с вълнението си покрай "Космически забивки 2", но сме сигурни, че не сме единствените.

Дон Чийдъл, "Космически забивки 2", Леброн Джеймс и новото попълнение към филма

Супергерой на Marvel ще прави космически забивки

Става вс епо-интересно

Преди дни стана ясно, че Дон Чийдъл ще прави компания на звездите от NBA - Леброн Джеймс, Антъни Дейвис, Деймиън Лилард, Клей Томпсън, Крис Пол, Даяна Таураси и Нека Огвумике.

Новините около филма за тази седмица обаче не са приключили. Вчера, 17 юли, стана ясно, че Терънс Нанс, който трябваше да режисира "Космически забивки 2", е бил уволнен.

Терънс Нанс

Източник: GettyImages

Терънс Нанс

Официално посочената причина е, че между него и продуцентите (Warner Bros. и Райън Куглър) са възникнали творчески противоречия. Тези новини идват повече от две седмици след началото на снимките.

Продуцентите обаче изобщо не се забавиха с избора на заместник на Нанс. Според Deadline, режисьорското място ще бъде заето от Малкълм Д. Лий. Той е режисирал филми като Girls Trip (2017 г.) с Тифани Хадиш и Джейда Пинкет Смит и "Вечерно училище" (2018 г.) с Кевин Харт и отново с Хадиш.

Малкълм Д. Лий

Източник: GettyImages

Малкълм Д. Лий

В социалните мрежи феновете на баскетбола побързаха да започнат с шегите, че всъщност Леброн Джеймс е уволнил Терънс Нанс. Майтапите на гърба на Краля са породени от славата му, че обича да държи всичко под контрол - мениджъри, треньори, генерални директори, а в случая и режисьори.

"Космически забивки 2", Леброн Джеймс, Янис Адетокумбо и защо звезди отказват да се снимат във филма

Никой не иска да играе с Леброн Джеймс

Защо звездите на баскетбола отказват да се снимат в "Космически забивки 2"

Надяваме се, че тази смяна ще бъде за добро и повече сътресения няма да има. Все пак към филма има немалки очаквания. Ще припомним само, че през 1996 г. "Космически забивки" с Майкъл Джордан спечели 230 милиона долара в световния бокс офис. Очакваме "Космически забивки 2" по кината през юли 2021 г.