Често (дори много) летните паузи при спортистите са по-интересни от самите сезони в дадено първенство. Причината - именно през лятото се случват най-големите трансфери.

Леброн Джеймс, Брони Джеймс и защо Краля направи Instagram на сина си

Защо Леброн Джеймс направи Instagram на сина си

Краля държи на думата си

Тенденцията важи с пълна сила и за NBA. Към момента нямаме официално потвърждение за преминаването на Кевин Дюрант в Бруклин Нетс, но пък знаем, че Кайри Ървинг вече се брои за ново попълнение за отбора от Ню Йорк. Ще следим какво се случва, защото това може да промени облика на цялата лига.

Сигурно обаче е преминаването на Антъни Дейвис в Лос Анджелис Лейкърс. С този ход "езерняците" ще се опитат да бъдат конкурент за титлата - нещо, което не се е случвало от доста време.

Леброн Джеймс, Стеф Къри, Янис Адетокумбо, NBA и кои са най-продаваните екипи

Кои са най-продаваните екипи в NBA

Може ли някой да детронира Краля

Крис Хайнс от Yahoo Sports пък има информация, че Леброн Джеймс ще се раздели с номер 23, който носи през по-голяма част от кариерата си. Изключение правят четирите сезона, които прекара в Маями Хийт, където носеше номер 6.

Източниците на Хайнс твърдят, че Краля ще даде номера си на Антъни Дейвис. Това е така, защото през последните седем години Дейвис носеше точно номер 23.

В Twitter Джеймс намекна, че ще се върне към номер 6. Неговият съотборник Кайл Кузма пък се пошегува с него, пишейки, че всички искат Краля отново да започне да играе с лента на главата.

"Космически забивки 2", Леброн Джеймс, Деймиън Лилард, Клей Томпсън, Антъни Дейвис и кой ще участва във филма

Кой ще прави космически забивки с Краля

Нещата започнаха да се нареждат доста добре