Не знаем дали е нормално, но само при споменаването на "Космически забивки" сърцата ни започват да препускат като екзалтирани деца в час по физическо.

"Космически забивки 2", Леброн Джеймс и кога ще видим филма по кината

"Космически забивки 2" с премиерна дата

Ще успее ли Леброн Джеймс да замести Майкъл Джордан

Може би това се дължи на факта, че обожаваме филма и ни напомня на безгрижното детство. Много се зарадвахме и преди няколко месеца, когато стана ясно, че продължението на филма, за което се говори от години, все пак ще го бъде.

Още по-якото е, че мястото на Майкъл Джордан ще бъде заето не от кой да е, а от самия Леброн Джеймс. Райън Куглър, който се погрижи "Черната пантера" да стане хит, пък ще продуцира филма и ще има пръст в написването на сценария.

Всичко е супер, но "Космически забивки 2" изпита сериозни проблеми при избирането на други баскетболисти, които да вземат участие. Вече говорихме за това, че Янис Адетокумбо отказа да се снима, което малко ни разочарова. Други звезди от NBA като Стеф Къри и Джеймс Хардън пък и да искат не могат да участват заради спонсорски различия.

Трудни времена бяха налегни филма, но май всичко ще се нареди. Според Шамс Чарания, анализатор на NBA, Warner Bros. са в напреднали преговори с Деймиън Лилард, Клей Томпсън и новият съотборник на Леброн Джеймс в ЛА Лейкърс - Антъни Дейвис.

"Космически забивки 2", Леброн Джеймс, Янис Адетокумбо и защо звезди отказват да се снимат във филма

Никой не иска да играе с Леброн Джеймс

Защо звездите на баскетбола отказват да се снимат в "Космически забивки 2"

Очаква се в "Космически забивки 2" да видим и представителки от WNBA (Женската национална баскетболна асоциация). Това са Даяна Таураси и Нека Огвумике (Nneka Ogwumike), пише CBS Sports. В социалните мрежи пък се говори, че участие могат да вземат и Крис Пол и Ръсел Уестбруук, но това не е надеждна информация.