Петте парчета, които избираме за финал на последната седмица на октомври, са балади (с изключение на една) и доста добре подхождат за слушане едно след друго. Започваме с изключението.

Неведнъж сме се обяснявали в любов на музиката на Джон Батист и ще го направим отново. "Sing" e дует с Тори Кели и част от последния албум на Батист We Are.

H.E.R. може да е носителка на няколко Грамита, но дебютният й албум излезе съвсем наскоро. От него е и баладата "For Anyone".

Още една носителка на много награди и всеобща любимка в последните месеци е тук с нова песен. Говорим за Оливия Родриго, която продължава да пее за разбитото си сърце - няма проблем, на феновете им харесва.

Още една лирична душа е част от селекцията ни тази седмица. Лана дел Рей пусна новата си песен "Blue Banisters" преди дни и то определено е по вкуса ни. Освен това се оказва, че Лана може да кара трактор.

За финал не песен, а цял минифилм с три парчета, включени в него. Това ни поднася Леон Бриджес, който предизвика истинска сензация с последния си албум Gold-Diggers Sound, който излезе през лятото.