Време ли е за петъчният ни музикален обзор? Май да - въпреки слънцето и предстоящия уикенд ще започнем леко меланхолично.

С Лана дел Рей и White Dress, която е част от наскоро излезлия албум Chemtrails Over The Country. Меланхолична и поетична песен с доста приятно видео.

Докато сме на женска вълна обръщаме поглед към Деми Ловато и Dancing with the Devil - песента, дала името на документалния филм, който ще разкаже историята на зависимостта й и почти фаталната свръхдоза.

А сега към нещо специално - чисто новият нов сингъл на Kan Wakan. Зад името се крие Георги Линев, който от години композира и записва в Лос Анджелис. Вокалите са на Джесика Чайлдрес и са наистина магични!

Продължаваме с друг наш любимец - Lil Nas X, който решава да ни разкаже своята версия за историята на Адам, Ева и змията във видеото към новата си песен.

Ето и музикалният ни десерт, специално сготвен на пламъците на вулкани и гейзери. Исландците Kaleo с новия си сингъл, който можем да слушаме (и гледаме) до неделя сутринта.