От първоначалните 25 претендентки вече само 12 останаха да се борят за сърцето на Евгени Генчев. Което прави "Ергенът" все по-напрегнат с всеки изминал епизод. Така ще е и тази седмица, когато нещата отново ще стигнат до крайности.

"Ергенът" Евгени Генчев обяви грандиозен концерт в Пловдив

Евгени Генчев от "Ергенът" - в нова светлина

Какво ни подготвя пианистът

В епизода в сряда вечер предстои да видим едно много любопитно групово предизвикателство. Десет от дамите ще бъдат разделени в отбори от по две, като едната ще представлява "аватар" на другата. Момичето в сянка ще контролира всяко действие и всяка дума на аватара си с помощта на слушалка в ухото.

Пианистът ще трябва да отгатне кои са двойките, както и кое е най-успешното превъплъщение. Разбира се, че няма да минем без напрежение и прекалено вживяване в ситуацията. Всичко това ще продължи и по време на вечерната церемония.

Снимка 614087

Източник: bTV

На нея една от дамите ще се осмели да прекара доста интимен момент с Евгени в градината. Елена пък за първи път ще даде израз на емоциите си, след като в отношенията й с пианиста настъпва обрат.

Снимка 614090

Източник: bTV

В четвъртък вечер ергенът ще покани на индивидуална среща момиче, което до момента не е имало тази чест. А в имението е време за нова игра - претендентките за сърцето на Евгени ще бъдат разделени на господарки и слугини.

Снимка 614089

Източник: bTV

Словесни престрелки между дамите отново няма да липсват, а коя от тях ще си тръгне ще разберем от обичайната Церемония на розата.

"Ергенът" е всяка сряда и четвъртък от 21 ч. по bTV.