Всички вече живо се вълнуваме от новия филм на Мартин Скорсезе Killers of the Flower Moon, в който участват звезди като Робърт де Ниро, Леонардо ди Каприо, Лили Гладстоун и Джеси Племънс.

Джеси Племънс, Леонардо ди Каприо, Killers of the Flower Moon и размяната на роли в новия филм на Мартин Скорсезе

Актьорът, който измести Леонардо ди Каприо

Killers of the Flower Moon изглежда обещаващ

Той е по книга на Дейвид Гран, а историята ни връща в 20-те години на миналия век в щата Оклахома, когато ФБР работи по разследването на серийни убийства на членовете на индианско племе.

Официално не е оповестена дата на излизането му, но снимките в щата Оклахома текат с пълна сила. За съжаление, по време на снимачния процес се е случил неприятен инцидент с Робърт де Ниро.

77-годишният актьорът е претърпял контузия на крака и е отпътувал за Ню Йорк за медицински прегледи. Наложило се е той да отсъства от продукцията за две седмици и все още не е ясно кога ще се завърне на снимачната площадка.

Представител на звездата каза пред Insider, че инцидентът няма да повлияе на продукцията, тъй като има три седмици, в които не е планирано да се снима. Освен това основните кадри с Робърт де Ниро вече са заснети. От информацията не става ясно колко сериозно е нараняването на актьора.

Наскоро Леонардо ди Каприо издаде малко от филма, като публикува снимка в профила си в Instagram, на която виждаме как ще изглежда персонажът му.

Тя предизвика много коментари в интернет, от една страна защото той рядко публикува лични снимки, а от друга - защото изглежда доста различно. New York Post го определи направо като "неузнаваем".

Леонардо ди Каприо, Killers of the Flower Moon и как ще изглежда актьорът във филма на Мартин Скорсезе

Снимката, която изненада феновете на Леонардо ди Каприо

Тя издава малко и от новия филм на Мартин Скорсезе

А ние стискаме палци на Робърт де Ниро да се оправи възможно по-бързо и продължаваме да следим всичко около филма.