Колин Ънсуърт и Сейди Тан са двойката велосипедисти от Free Wilders, поставили си за цел да пропътуват цяла Великобритания по дължина, при това голи, но с конкретна мисия. Те искат да съберат средства за благотворителни организации за психично здраве и за възстановяването на дивата природа. Явно обаче, някои минувачи, на които се натъкват, не разбират (или може би пък не одобряват) идеята им. И за съжаление двойката става обект на нападение.

Apple, Communication Safety и как компанията ще блокира изпращането на голи снимки в съобщения

Как Apple ще блокира изпращането на голи снимки

За защита на децата

Колин и Сейди са били страшно уплашени, след като са умишлено съборени от двуместното си колело.

Спомняйки си за ситуацията, мъжът разказва, че с половинката си просто са си карали и са снимали видео за Facebook в момента, в който са били набелязани като мишена.

Кола се е движела в насрещното движение, но изведнъж рязко е завила, настигнала е двойката, а шофьорът е започнал да вика по тях. Колин и Сейди са си отнесли не само ругатни, но са получили наранявания и охлузвания, след като колата толкова се е доближила до тях, че ги е бутнала от колелото.

Но полицията вече се е заела сериозно със случая и се опитва да издири колата и нейния шофьор.

По думите на Колин органите на реда дори смятат, че може да е било опит за убийство, тъй като самото видео, което е снимано малко преди и по време на инцидента, показва действително как колата рязко е завила и е подгонила колелото.

А за случката мъжът признава, че е била наистина страшна. И заради нея сега много от нощите с половинката му са безсънни.

Емили Ратайковски, кучето ѝ Коломбо и голата снимка на модела

Голата снимка на Емили Ратайковски

Емрата пак провокира

"Мисля, че най-тежката травма е емоционалната, когато се страхуваш да се качиш отново на колелото си", споделя Колин пред BBC.