Докато през лятото наваксваме с излезлите български филми и сериали от отминалия сезон, вече се подготвят новите, които очакваме да ни приковат пред екраните наесен.

“Трима братя, три сестри” се завръща с нови епизоди 20 години по-късно

20 години по-късно - “Трима братя, три сестри” се завръща

Къде и кога ще можем да гледаме новите епизоди

Следващият нов български сериал, който ще се излъчва на малкия екран от септември, е "Клетката". Главните роли в него са поверени на Гергана Данданова, Асен Блатечки и Мартин Димитров, които ще разкажат за една силна и смела жена, изправена пред тежка морална дилема в опит да спаси детето си. Още в началото на историята се случва ужасяващ инцидент, който ще преобърне живота на главните герои и ще ги постави пред тежки препятствия и напрегнати обрати.

"Клетката" е криминална драма с фокус върху лична семейна трагедия, която носи вдъхновяващи послания за силата на духа и втория шанс. В същото време в сериала са представени и обществени теми от родната действителност. Такива са например битката на малкия човек срещу корумпираната система, която превръща честни хора в престъпници, както и въпросът за борбата за запазване на достойнство в материалния свят, в който справедливостта винаги е на страната на парите. Освен че пресъздава тежките условия в затворите, сериалът е и метафора за вътрешната клетка, в която понякога живеем.

Снимка 629472

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

Освен главните актьори Гергана Данданова, Асен Блатечки и Мартин Димитров, на екрана ще видим още Жаклин Дочева, Явор Ралинов, Веселин Петров, Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Филип Гуляшки, Мира Бояджиева, Иванка Шекерова, Яна Кузова, Детелина Стойчева, Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов.

Идеята за сериала "Клетката" е на Краси Ванков, който е и негов продуцент, а пък режисурата е поверена на Любомир Печев и Атанас Бончев-Наката. Зад сценария застава голям екип, част от който са Александър Чобанов, Нина Кисимова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски, Георги Иванов и Николина Любенова, а музиката е дело на Марио Балтаджиев.

Невероятният начин, по който Никола Парашкевов стана брокера Никола от „Софѝя вкъщи“

Невероятният начин, по който Никола Парашкевов стана брокера Никола от „Софѝя вкъщи“

Актьорът за кастинга в сериала, за случайностите и за любовта към професията

"Клетката" е от септември по NOVA