В годините преди турските сериали да се завъртят у нас, притегателната сила за зрителите пред екрана бяха латиноамериканските. А в един от най-обичаните сериали въобще за родната публика се превърна "Трима братя, три сестри".

"Далас" днес - как изглеждат звездите от филма 45 години след началото му

Как изглеждат звездите от филма "Далас" 45 години след началото му

Актьорите се срещнаха след толкова време

Преди 20 години изпълнената с драми и романтика история на братята Оскар, Хуан и Франко и сестрите Химена, Норма и Сара вълнуваше мнозина. И изглеждаше сякаш за тях не може да има по-добър финал от този, в който те заживяват щастливо, както и се случва в края на първи сезон. Но теленовелата се завръща почти едно поколение по-късно, за да ни върне в семейното ранчо.

Новите епизоди вече са били излъчени в Щатите и то с голям успех, а у нас ще можем да ги гледаме по bTV Lady, научаваме от bTV.

Продължението на "Трима братя, три сестри" ще ни отнесе 20 години след събитията, случили се в края на първи сезон. На малкия екран отново ще видим заедно петима от шестимата главни герои. Докато Дана Гарсия (Норма), Марио Симаро (Хуан), Паола Рей (Химена), Хуан Алфонсо Баптиста (Оскар) и Наташа Клаус (Сара) са се съгласили за новите епизоди на теленовелата, то Майкъл Браун (Франко) единствен е отказал участие, тъй като вече е имал подписан договор с друга продукция.

Актрисите от "Двама мъже и половина", без които сериалът нямаше да бъде същият

Актрисите от "Двама мъже и половина", без които сериалът нямаше да бъде същият

Жените, които правеха сцените още по-забавни и пикантни

Продължението на "Трима братя, три сестри" ще се излъчва от 17 август по bTV Lady