Известните актьори имат навика да разкриват интересни и любопитни неща или за личния си живот, или за професионалния си в интервюта за списания, а напоследък и в подкаст предавания.

Кейли Куоко, Карл Кук, разводът им и какво иска да запази за себе си актрисата

Какво се случва с развода на Кейли Куоко и Карл Кук

Актрисата посочи пред съда точно какво иска

Същото направи и Кейли Куоко, която е на корицата на Glamour за месец април. В интервюто си за списанието актрисата разкри малко повече за лични си живот и дали след два провалени брака има намерението някога отново да се омъжва.

Освен това обаче, разбираме и други интересни неща около личния ѝ живот. Като например дали е излизала с Пийт Дейвидсън, защото преди известно време се появиха точно такива слухове. Причината за тях бяха снимките от снимачната площадка на филма Meet Cute, в който двамата участват.

И може да има химия между тях на екран, но не и в живота, защото Кейли Куоко е категорична, че с Дейвидсън не са излизали. Но всъщност са много добри приятели и тя е очарована и приятно изненадана от това колко мил е той с хората.

И то с всеки, без значение дали някой го харесва, или пък не. Актрисата дори се шегува, че според нея Пийт Дейвидсън, който в момента се вижда с Ким Кардашиян, няма представа колко точно е известен.

Освен за колегата, Куоко говори в интервюто и за разочарованието, което е изпитала през миналата година в работен план. Оказва се, че тя е била сред основните кандидатки за роля във "Вади ножовете 2" и е била сигурна, че ще получи работата.

Е, в крайна сметка ролята е получила Кейт Хъдсън. "Бях опустошена, а по принцип не се чувствам така за роли", казва актрисата, като допълва, че е плакала цяла вечер. Самата тя все още не знае защо Хъдсън е била предпочетена пред нея, но пък не съжалява, защото това ѝ е отворило една друга врата.

Тази за Meet Cute с Пийт Дейвидсън. Първоначално е била скептична, но когато е прочела сценария е останала очарована. "Не можех да съм по-щастлива от развоя на събитията. Просто така е трябвало да се случи. "Вади ножовете 2" ще е страхотен филм, Кейт също е страхотна. Трябвало е тя да изиграе тази роля, а аз моята."

Кейли Куоко, може ли да се омъжи за трети път и какво каза още за връзките си актрисата в интервю за Glamour

Вярвали още в любовта Кейли Куоко

Ето какво мисли актрисата за трети брак

Кейли Куоко все пак не се е отказала от идеята да участва във филма с Даниел Крейг, защото добре знаем, че Netflix подсигуриха поне още два филма. Така че самата актриса смята, че би могла да се яви на прослушване за третия филм.