Има хора, на които просто не им върви в любовта и май Кейли Куоко е от тях. В края на миналата година актрисата обяви, че се развежда със съпруга си Карл Кук.

Кейли Куоко, Карл Кук, разводът им и какво иска да запази за себе си актрисата

Какво се случва с развода на Кейли Куоко и Карл Кук

Актрисата посочи пред съда точно какво иска

Новината ни дойде леко изненадваща, защото двамата изглеждаха щастливи. Но пък е поредното доказателство, че на социалните мрежи не може да се има много вяра, защото изкривяват действителността по един или друг начин.

Това е втори брак за актрисата, която през 2013 г. се омъжи за тенисистът Райън Суитинг, а през 2016 г. се стигна до раздяла и респективно - развод.

И след целия този горчив опит с браковете Кейли Куоко въобще не смята да се жени за трети път. И не си го измисляме ние, а самата актрисата го казва в интервюто за корицата на априлския брой на списание Glamour.

И определено не се шегува (или преувеличава), защото дори заявява, че от списанието могат да сложат това ѝ твърдение на корицата. Но това, че не иска да се жени за трети път, не означава, че се е отказала от любовта.

Дори напротив, много иска да има дълга връзка. "Вярвам в любовта, защото до момента съм имала невероятни връзки. Харесва ми да съм нечии партньор..." В момента Куоко е свободна жена и се е отдала на заслужена почивка след тежките няколко месеца на развод и работа по втория сезон на "Стюардесата".

Актрисата казва, че са ѝ са насъбрали много емоции и дори е получила обрив, простиращ се от долната част на корема до крака ѝ. И то доста упорит обрив, защото цели седем месеца се е борила с него. С помощта на терапевта си и лекари е разбрала, че въпросният обрив е в следствие на силните емоции и стрес, които са ѝ се струпали.

Кейли Куоко, емоционалният ѝ рожден ден и тъгата на актрисата

Защо тъгува Кейли Куоко

Ех, тези рождени дни

В момента Кейли Куоко посещава терапия, където се учи как да си прости за грешките, които е допускала в предишните си връзки. Самата тя казва, че работата я е разсейвала много и това е една от грешките, които не иска да допуска в бъдеще.