Феновете на NBA очакваха изключително дълго отново да им бъде позволено да присъстват на мачовете на любимите си отбори. Но някои от тях правят големи глупости.

Нав Бхатия, Торонто Раптърс и приемането на суперфена в Залата на славата

Суперфенът с тюрбан, който влезе в историята

Всеки един отбор има нужда от един Нав Бхатия

Първо, фен замери Ръсел Уестбруук с пуканки, докато баскетболистът напускаше терена контузен. Въпросният фен, разбира се, веднага беше изведен от залата.

Преди няколко дни пък можеше да се случи нещо доста по-сериозно и неприятно. Фен на Бостън Селтикс не можа да приеме, че Бруклин Нетс са разпилели неговия отбор и хвърли пластмасова бутилка с вода към Кайри Ървинг.

За щастие бутилката не успя да уцели баскетболиста на Нетс, но пък мина изключително близо до главата му. Но това своеволие на фена може да му струва доста скъпо.

Според People, провинилият се поддръжник на Бостън е 21-годишния Коул Бъкли. Той е бил задържан от полицията и срещу него са повдигнати обвинения в нападение с цел телесна повреда.

За тези обвинения максималната присъда е 10 години затвор и 5000 долара глоба - ако бъде признат за виновен, разбира се. Възможен е и сценарий, в който да получи комбинация от престой зад решетките и глоба.

Леброн Джеймс, Lobos 1707, NBA и защо Краля не беше санкциониран за нарушаване на протоколите

Виновен ли е Краля

Текилата на раздора

Бъкли веднага е платил гаранцията си от 500 долара, но през август ще трябва да се изправи пред съда. И както казахме, това не е единственият случай на подобно насилствено поведение от страна на фенове към играчи.

Отново в мач от плейофите звездата на Атланта Хоукс - Трей Йънг, беше наплют от фен на Ню Йорк Никс. Феновете сигурно са полудели, защото единици от тях съсипват тази красива игра и удоволствието от това да бъдеш отново на мач...