Остава около месец, докато по кината се завърти "Каскадьорът", в който в главните роли ще видим Райън Гослинг и Емили Блънт.

Трейлър на "Каскадьорът" с Райън Гослинг и Емили Блънт

Райън Гослинг и Емили Блънт са очаквано опасна комбинация

Отново в красива компания, разбира се

Филмът е вдъхновен от популярна телевизионна поредица от 80-те години на миналия век и е режисиран от Дейвид Лийч ("Атомна блондинка", "Дедпул 2", "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", "Убийствен влак").

"Каскадьорът" ще ни срещне с Колт Сивърс (Гослинг) - белязан от битки каскадьор, който година след като излиза от бизнеса, за да се погрижи за себе си, е призован обратно в играта, защото звезда на високобюджетен филм - режисиран от бившата му Джоди Морено (Блънт) - изчезва безследно.

Както самото заглавие подсказва, във филма ще видим изпълнението на много каскади, които нямаме и съмнение, че ще са перфектно изпълнени, защото все пак режисьорът е бивш каскадьор. Оказва се обаче, че една конкретна каскада е влязла в книгата с рекордите на Гинес.

По време на снимките на филма в Сидни, Австралия, каскадьорът Логан Холадей е участвал в сцена, в която е бил зад волана на кола, която за целите на каскада е трябвало да се преобърне няколко пъти. 

Дейвид Лийч, Чад Стахелски, Сам Харгрейв - каскадьорите, станали режисьори

Каскадьорите, превърнали се в режисьори

От извършването на опасни каскади до заснемането им

Първият опит не е бил особено успешен, затова екипът е решил да използва друга кола, с която е поставен и рекордът. Цели осем пъти автомобилът се е превъртял, докато Логан е бил в него. До този момент рекордът по превъртания на автомобил с човек в него се държеше от Адам Кирли, който за снимките на "Казино Роял" се е превъртял седем пъти, пише Entertainment Weekly. "Каскадьорът" е по кината от 26 април.