За новия филм за "Мисията невъзможна" се говори от много време. Не само защото е от екшън филмите, които хората очакват с нетърпение, но и заради проблемите, които COVID-19 предизвика за снимачния процес.

"Мисията невъзможна 7", Том Круз и как пандемията обърка бюджета на филма

Как пандемията бръкна в джобовете на Том Круз и компания

"Мисията невъзможна 7" струва доста повече от предвиденото

Все пак, не трябва да забравяме, че снимките започнаха в Италия точно когато страната бе затворена заради коронавируса. Е, много месеци по-късно вече знаем какво ще бъде заглавието на филма -  "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" (Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One).

А още по-хубавото е, че съвсем официално (защото в интернет бе изтекъл преди дни) беше пуснат и първи тийзър. От него, разбира се, не става ясно каква точно ще бъде заплахата, с която Итън Хънт (Том Круз) ще трябва да се справя този път.

Но пък в малко над две минути виждаме, че той отново ще пътува по целия свят, за да се бори с лошите и да раздаде правосъдие. Виждаме много впечатляващи каскади и екшън сцени, което не ни изненадва, защото знаем как Том Круз обича да прави нещата.

А той надминава дори себе си в сцената, в която с мотор скача от скала. И не, това не е снимано в студио на фона на зелен екран, а е съвсем реално. От тийзъра виждаме също, че участие в "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" отново ще вземат Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Саймън Пег и Винг Реймс.

Том Круз, "Мисията невъзможна 7", интервюто му за Empire и една от най-опасните му каскади

Една от най-опасните каскади, които Том Круз е правил

В "Мисията невъзможна 7" актьорът ще надмине себе си

Сред новите лица са Хейли Атуел и Пом Клементиев, като най-силно впечатление прави завръщането на Хенри Черни, който имаше роля и в съвсем първия филм "Мисията невъзможна" от 1996 г.

Премиерата на "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" е на 14 юли 2023 г.