Колкото по-малко участници остават в "Кухнята на ада", толкова по-горещо става в нея. В двата епизода от тази седмица подопечните на шеф Виктор Ангелов трябваше да покажат познания по български, но и по чужди езици, както и да готвят класически рецепти от българската, но и международната кухня.

Hell's Kitchen България, петият сезон на предаването и кои са известните личности в него

Кои са известните личности в пети сезон на Hell's Kitchen България

Този път всичко ще бъде много различно

В епизода от вторник на Hell's Kitchen България победата на сините в буквеното състезание им осигури участие в готвенето в ресторанта. Там обаче трябваше да се изправят срещу отбора на звездите и да готвят за участници от "Игри на волята".

Следващият епизод на кулинарното риалити изпрати двата отбора в Перник, където бяха свидетели на кукерски танци и трябваше да готвят класическа българска скара. Червените изгубиха и участваха в мастърклас с шеф Марко Лукиари.

Вечерната резервация стана причина за отпадането на работилия в Германия и Нидерландия Богомил Рангелов първата вечер, и на републиканската шампионка по тласкане на гюле Марина Генова втората вечер.

Следващата седмица в Hell's Kitchen ни очаква изненада: към шеф Ангелов се присъединяват шеф Петър Михалчев и шеф Андре Токев. Червеният и синият отбор са изправени пред ново предизвикателство - осем нови участника.

Hell"s Kitchen България е всеки понеделник и вторник от 20 ч. по NOVA.