С големия апогей на социалните мрежи някои инфлуенсъри преминават всякакви граници, за да увеличат гледанията на видеоклиповете си и малко по малко да повишат популярността си в интернет.

Момичето, което скъса с гаджето си, защото прекалява с ползването на спермата му като козметичен продукт за лицето си

Момичето, което скъса с гаджето си, защото прекалява с ползването на спермата му като козметичен продукт за лицето си

Неволите на един инфлуенсър

От забавни видеоклипове до най-екстремните животозастрашаващи предизвикателства, хиляди създатели на съдържание по целия свят споделят своите подвизи ежедневно в платформи като TikTok и YouTube.

Британската инфлуенсърка Клоуи Лопес е поредното доказателство какви глупости са способни да направят някои хора за малко известност. През последните няколко дни тя породи много спорове, заради клип, в който сваля бельото си на публично място. 

В 13-секундното видео британската инфлуенсърка, известна като Клои Лопес, е в супермаркет, облечена с късо яке, пола и сандали. Докато се смее, тя се отдалечава от пазарската количка и по средата на коридора идва моментът, в който си сваля бельото.

Защо да спим без бельо в жегите

Защо да спим без бельо в жегите

Колко важно е особено за жените

Въпреки факта, че останалите купувачи не ѝ обръщат особено внимание, докато извършва акцията, тя решава да отиде по-далеч и тъй като е в района, където е изложен прясно изпеченият хляб, инфлуенсърката пъха бельото си в долната част на един от рафтовете.

Лопес, която има 177 000 последователи в Instagram, а видеото ѝ вече има над 30 000 реакции, предизвика широка дискусия с действията си, които са нещо като нейна запазена марка - тя има необичайна традиция, при която си оставя бельото някъде на видно място във всяка нова страна, която посети.

Голяма част от потребителите в Испания обаче не намериха поведението ѝ в страната за забавно. Според тях стореното от нея е "пълна простотия" и неуважение към хляба. "Това е отвратително", "Изключително необмислена постъпка" и "Изобщо не е смешно", са едни от най-често срещаните коментари под видеото на инфлуенсърката.

"Какво правят за харесване", "Това е престъпление срещу общественото здраве", "Какво се случва, ако дете вземе парче хляб от това място", пишат възмутено други.

Коя е Клоуи Лопес

Инфлуенсърката, която описва себе си в профила си в Instagram като "Вашата любима британка", е модел в платформа със съдържание за възрастни и целта на другите ѝ социални мрежи е да популяризира абонаментите ѝ. Поради тази причина в своите видеоклипове сваля бельото си на обществени места и оставя "подаръци" за последователите си. Както отбелязват мнозина, въпреки "запазената ѝ марка" обаче, струва ни се, че този път прекрачи всякакви граници.