Европейските квалификации са в разгара си и по традиция националният отбор по футбол на България направи така, че да няма шансове за класиране.

Юрген Клоп, "Приятели" и как сериaлът е помогнал на мениджъра да научи английски

Да учиш английски от "Приятели"

Юрген Клоп знае каво да гледа

Докато гледахме представянето на нашите в мача срещу Англия, не бяхме сигурни дали това не е някаква шега, но за жалост не беше. Както и да е, продължаваме напред, нали така?

Отборът на Франция, от друга страна, не разочарова феновете си, побеждавайки Албания с убедителното 4:1. При такъв резултат няма много какво да се говори за играта, но мачът ще се запомни с един гаф от страна на французите.

По традиция, когато играят национални отбори, преди началото на срещата двата тима се строяват, за да чуят националния си химн. Франзуците го чуха, но не и албанците.

Причината е, че хората, отговарящи за аудиото, вместо химна на Албания пуснаха този на Андора. Част от футболистите на Албания останаха доста смутени и това си пролича. Дикторът на стадиона бързо се усети какъв гаф са допуснали колегите му и побърза да се извини.

Кралица Маргрет II, Доналд Тръмп, датското кралско семейство и защо кралицата на Дания е отказала да се срещне с президента

Злопаметен ли е Доналд Тръмп

Защо кралицата на Дания е отказала да се срещне с Тръмп

Тук обаче дойде и нова грешка, защото се извини на националния отбор на Армения. Явно Албания им е Андора, а Андора им е Армения, но какво да се прави.

Матео Песина, Pornhub, Миa Халифа, Аталанта и как футболистът се появи с чантичка, подписана от порно звезди

Футболистът, който е фен на порното

Матео Песина определено знае как да привлече вниманието

Френският президент Еманюел Макрон обаче е побързал да поднесе извиненията си лично на министър-председателят на Албания Еди Рама. Макрон е заклеймил грешката с химна като неприемлива, пише FRANCE 24.