Скарлет Йохансон е сред знаменитостите, които винаги показват безупречното си чувство за стил на червения килим. И не пропусна да ни го демонстрира още веднъж по време на наградите Golden Heart Awards 2023, които се проведоха в Ню Йорк в понеделник, 16 октомври.

Скарлет Йохансон - освиркана от публиката на премиерата на филма ѝ "Под кожата" през 2013 г.

Тъжният момент, в който Скарлет Йохансон е била освиркана от публиката

Има и такива неприятни ситуации

За събитието актрисата е облечена в дълга черна рокля с дълги ръкави и дълбоко деколте. Йохансон определено изглежда едновременно изтънчено и съблазнително, а магнетичните ѝ очи, подчертани с тъмен грим, няма как да не ни накарат да приковем поглед към нея. Русата ѝ коса е оставена да се спуска свободно по раменете, а бижутата, подбрани за визията, са минимални - само два пръстена. Тоалетът на актрисата е завършен с прозрачен черен чорапогащник и обувки на висок ток в същия цвят.

По време на наградите, проведени в партньорство с дизайнера Майкъл Корс, Скарлет Йохансон и колегата ѝ Бен Плат са отличени за работата им в полза на борбата със заболяванията СПИН и рак, гладът и дискриминацията, пише Daily Mail.

Скарлет Йохансон с дизайнера Майкъл Корс

Източник: GettyImages

Скарлет Йохансон с дизайнера Майкъл Корс

В интервю за Entertainment Tonight по време на събитието пък актрисата споделя малко повече за това какво се е променило в личния ѝ живот наскоро.

Снимка 638064

Източник: GettyImages

Скарлет Йохансон не скрива вълнението си от завръщането на съпруга си Колин Джост на работа. Той е един от сценаристите на предаването Saturday Night Live, но поради холивудската стачка, която продължи доскоро, принудително трябваше да си даде почивка за няколко месеца. Сега обаче всичко е постарому и всички са доволни, въпреки натоварения работен график.

Защо Скарлет Йохансон и Колин Джост не могат да поделят кремовете от линията The Outset

Споровете в семейството на Скарлет Йохансон

Когато трябва да делиш някои неща с мъжа си

За изданието актрисата споделя още, че майчинството ѝ също върви добре. Малкият ѝ син Космо е вече на две години, но не ѝ създава особени грижи. А и все пак имаме предвид, че Скарлет Йохансон вече е минала по този път с първото си майчинство. От предишния си брак с френския журналист Ромен Дориак тя има и деветгодишна дъщеря на име Роуз.