Както се очакваше, третият сезон на българското издание на "Ергенът" наистина започва около Деня на влюбените. Премиерният епизод очакваме на 21 февруари, а междувременно се появи и първи - доста дълъг - тийзър на това какво ни очаква.

Трети сезон на "Ергенът" в България - Александър Младенов в нов тийзър на риалитито

Ще намери ли любовта "Ергенът" Алек Младенов

Кога започва новият сезон на риалитито

Александър Младенов е новият ерген, който ще търси любовта, като ще избира между напълно различни момичета с "ярка индивидуалност", както казва самият той. Бизнесменът заявява: "Искам да намеря жената на живота си и влизам абсолютно чист".

От видеото виждаме, че страстите бързо успяват да се нажежат, Алек, както е известен сред приятелите, трябва да балансира между няколко особено запалени да спечелят любовта му дами.

Конфликти и напрегнати ситуации между претендентките в "Ергенът" въобще няма да липсват - зрителите ще са свидетели на словесни спорове, разделение на "млади и стари", както и откровено агресивно поведение.

Това обаче няма да откаже бизнесменът да продължи да вярва, че ще открие половинката си в риалити шоуто. "Искам да се влюбя, искам да си намеря човек, искам да си направя семейство."

От тийзъра оставаме с впечатление, че Алек Младенов наистина го прави и няма съмнение в избора си... макар майка му не изглежда толкова убедена.

Трети сезон на "Ергенът" стартира на 21 февруари от 20 ч. по bTV