След първоначалния ентусиазъм и мили отношения между момичетата в трети сезон на "Ергенът", атмосферата започна да става по-напрегната, конфликтите да назряват, а агресията да изплува на повърхността.

След началото на Ергенът 3 - мемета и реакции от първите два епизода

Шегите, които Ергенът 3 вече отнася

Първите два епизода предизвикаха поводи за смях

В епизода от сряда повод на доста коментари стана Екатерина, която беше първото момиче, избрано от Алек Младенов за индивидуална среща. След като я взе с хеликоптер, той я отведе на романтична обиколка над Родос, както и на вечеря в изискан ресторант.

Нещата не свършиха дотам - Ергенът и Катето останаха да пренощуват в президентския апартамент на луксозен хотел, като всеки спа в отделна стая. След романтична сутрин на плажа, те се върнаха в имението.

Междувременно там се състоя първото групово предизвикателство, което раздели дамите на два отбора. Те трябваше да преминат през различни предизвикателства, като в същото време момичета от противниковия отбор ги обстрелват с водни пистолети, тенис топки и гигантски плюшени мечки.

Предизвикателството "Лабиринт на любовта" се превърна в истинска битка, когато розовият отбор премина границата на спортната злоба, за да навлезе в откровено агресивно поведение. Напрежението се покачи и на вечерния коктейл, по време на който имаше прекъснати срещи, пренебрегнати момичета, както и нова страстна целувка - този път с Магдалена.

Церемонията на розата не успя да свали напрежението, защото трябваше да отпаднат цели три момичета. И това се оказаха Шермин, Габи и Мартина.

В епизода от тази вечер, 29 февруари, ни очаква ново състезание - Летните олимпийски игри "Родос 2024". Дисциплините борба, водна топка, вдигане на тежести, бягане с препятствия и маратон обещават нови поводи за покачване на адреналина.

Снимка 655534

Източник: bTV

Вечерта ще приключи с VIP парти за победилия отбор в компанията на Алек. И докато в имението се заражда съмнение, че сред момичетата има "вещица", която смуче от енергията им, Ергенът ще проведе поредна инфарктна Церемония на розата.

"Ергенът" е в сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.