Тандемното изпитание в романтичното риалити "Един за друг" от изминалата седмица разкри какви са истинските отношения между двойките.

Неочаквано завръщане на елиминирани двойки и страховито предизвикателство в новия епизод на “Един за друг”

Изненади и страховито предизвикателство в “Един за друг”

Какво да очакваме тази седмица

Те влязоха в ролята на пионки, които трябваше да се придвижват по поле, разчитайки както на собствения си късмет, така и на помощ от приятел. С подкрепата на близките до тях, Радина и Петър спечелиха състезанието и станаха "Супердвойка на седмицата". Двамата добавиха към семейния бюджет финансов бонус от 6000 лв. и получиха задачата да изпратят още две двойки на битка за спасение. Така освен тях, единствената друга двойка, която бе спасена, станаха приятелите им Виктория и Явор.

Шест бяха двойките, които се впуснаха в битка за спасение, която провери доколко добре се справят партньорите с домакинските задължение под стрес. Участниците трябваше да облекат обща пижама и, пременени по този начин и използвайки само една от ръцете си, да сменят чаршафи и калъфки на спалня.

В това предизвикателство за втора поредна седмица най-добро представяне и отличен синхрон демонстрираха Димана и Христо. Най-бавни пък бяха Александрина и Иван, на които изпитанието се стори почти невъзможно за изпълнение. Това автоматично ги изпрати на елиминации, а заради наказание от 30 секунди, освен тях, застрашени от изгонване се оказаха и Галина и Владимир.

Те тъкмо бяха получили втори шанс в романтичната надпревара и влязоха отново във вилата на любовта, но въпреки това пак отпаднаха. Семейството с три деца не успя да се докаже като по-големия фаворит от опонентите си Александрина и Иван. И тъй като получи само две прегръдки, трябваше да се сбогува с останалите участници в предаването, този път окончателно.

Нови предизвикателства обаче предстоят на останалите двойки. Тази седмица в индивидуалното им изпитание, дамите ще имат възможност да се превъплътят в един от най-любимите образи на мъжете, а именно този на Лара Крофт. Какво точно обаче ги очакват нежните половинки, предстои да разберем.

Каква ще бъде изненадата за двойките в романтичното риалити “Един за друг” тази седмица

Изненадата в “Един за друг” тази седмица

Нови емоции и вълнения в романтичното риалити

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA