В началото на 2000 г. вероятно нямаше по-впечатляващи и популярни изпълнители на планетата от Linkin Park и Еминем. Дори тогава рап музикантът се опита да "навлезе в радара" на ню метъла, впускайки се в турнето Anger Management заедно с колегите си от Linkin Park.

Еминем, Супербоул 2022 и колениченето на рапъра

Как Еминем накара всички да говорят за него

Провокакация от страна на рапъра

Оттам насетне пътищата между музикантите повече не се пресякоха - особено пък за общ запис.

Но благодарение на известния и любим в YouTube пространството Антъни Винсент, вече не е нужно да се чудим как би звучала колаборацията между Еминем и Linkin Park. Защото талантливият и многогласен Антъни демонстрира това в най-новия си видеоклип - изпявайки ембелматичната "Lose Yourself" на Еминем в характерния стил на Linkin Park.

Винсент извоюва и затвърди името си през последните няколко години с уникалните си интерпретации на песни на популярни изпълнители. Той умело "навлиза" в стила на музиканти от различни жанрове, показвайки невероятната си способност да се адаптира към всеки глас, пише Loudwire.

И в конкретния случай Винсент не изневерява на себе си. Той редува по изключителен начин стилистиката на рап музиката с характерните, разпознаваемите "крещящи моменти" на Честър Бенингтън (вокалиста на Linkin Park).

И всичко това е подкрепено от "стържещите" китари и синтезатори, които превърнаха музиката на Linkin Park разпознаваема и любима на милиони хора по света.