Ектор Бейерин не е като всеки друг футболист. Освен спорта, той има и друга голяма страст - модата. Напоследък не чуваме кой знае колко много за него. Всъщност, откакто реши да продължи кариерата си в испанския Реал Бетис.

Ектор Бейерин и как един футболист може да бъде веган, влогър и манекен

Близък план: Ектор Бейерин

Футболистът е живото доказателство, че няма невъзможни неща

Но смяната на по-голям клуб с по-малък не означава, че испанецът се е променил по някакъв начин. Не, той все още е стилно облечен футболист, който има мнение за нещата. Има и такова за случващото се в Украйна през последните три седмици.

В интервю за La Media Inglesa Бейерин казва, че е трудно за вярване, че хората са по-заинтересовани от тази война, отколкото от други конфликти. За пример дава войната в Палестина, която по думите му е била заглушена, както и тези в Йемен или Ирак. 

Ектор Бейерин не може да си обясни защо това се случва, като предполага, че е може би защото украинците са повече като нас. "Или защото този конфликт може да ни засегне много по-директно и икономически, и от гледна точка на бежанците."

Айкут Демир, мачът на неговия отбор в Турция и защо отказа да покрепи Украйна

Футболистът, който отказа да носи тениска в подкрепа на Украйна

Айкур Демир има своите мотиви

Според футболиста, е проява на расизъм да се правим на слепи за останалите военни конфликти по света, а сега за този да имаме ясна позиция, пише Marca. Бейерин смята, че това е белег и за липса на емпатия към всички хора, загубили живота си в подобни военни конфликти, защото приоритизираме тези, които са по-близо до нас.