Последните няколко месеца бяха доста успешни за Еден Азар. В края на месец май успя да спечели турнира Лига Европа с тогавашния си отбор Челси.

FIFA 20, Еден Азар, Върджил ван Дайк и обложката на играта

Кой ще бъде на обложката на FIFA 20

Очакваме с нетърпение

Няколко дни по-късно стана ясно, че трансферът му в Реал Мадрид е финализиран и с това една от детските му мечти се сбъдна.

Както Азар, така и феновете на Реал, бяха много доволни от преминаването на футболиста, защото през последните няколко години той е сред най-добрите в света.

Снимка 428972

Източник: GettyImages

Предсезонната подготовка на Реал Мадрид обаче не върви никак добре и загубите в контролите следват една след друга. Първата си победа успя да запише срещу Фенербахче вчера, 31 юли.

Това накара доста фенове да обърнат внимание на физическата форма на Еден Азар. Според мнозина, футболистът е доста по-закръглен от нормалното.

Според сайта Sport, теглото на Еден Азар, когато се е присъединил към лагера на Реал Мадрид, е било със седем килограма над нормата. От сайта твърдят, че заради това между президента на клуба Флорентино Перес и треньора Зинедин Зидан са възникнали спорове относно отношението на Азар към тренировъчния процес.

Ектор Бейерин и как един футболист може да бъде веган, влогър и манекен

Близък план: Ектор Бейерин

Футболистът е живото доказателство, че няма невъзможни неща

В социалните мрежи пък не липсват коментарите, че не бива футболист, за който са платени над 100 милиона, да си позволява да занемарява физическото си състояние.