Каквото и да си говорим, екшънът винаги се е радвал на по-голям интерес, отколкото останалите жанрове в киното.

Джейсън Момоа, шоуто на Джими Кимъл и хавайското мало, по което остана

Джейсън Момоа отново остана без дрехи

Да живеят традициите

Затова и повечето студиа се стремят да си осигурят услугите на някои от най-нашумелите актьори за техните екшън филми. Понякога обаче се случва така, че не става дума само за един, а за цели двама.

От Variety разбираме, че Warner Bros. подготвят филм на име Killer Vacation, в който в главните роли да видим Джон Сина и Джейсън Момоа. Към момента обаче не се знае абсолютно нищо за сюжета и какви точно ще са ролите на двамата.

Но запознати източници твърдят, че Сина и Момоа са се срещнали за първи път на снимачната площадка на следващия филм за "Бързи и яростни" и са решили, че трябва да пренесат химията помежду си и в друг филм. А Killer Vacation се очаква да бъде забавен и изпълнен с адреналин като "Истински лъжи" от 1994г. с Арднолд Шварценегер.

Към момента не е ясно нито кога ще започнат снимките, нито кога да очакваме филма по кината, но със сигурност ще добием представа каква е тази химия между двамата доста по-рано, защото премиерата на новия филм за "Бързи и яростни" е насрочена за 2023 г.