Само преди няколко седмици ние и всички фенове на Джейсън Момоа останахме доста приятно изненадани от един негов "тоалет".

Джейсън Момоа, риболовът и видеото, за което всички говорят

Защо всички говорят за дупето на Джейсън Момоа

Актьорът дава на феновете си онова, което искат

Става дума за избора на дрехи (или по-точно отсъствието на такива) на актьора по време на риболов с приятели. Тогава видяхме Момоа само с препаска, която не покриваше много добре задните му части.

И който си мисли, че Джейсън Момоа е решил да покаже толкова голяма част от тялото си по някаква случайност, не е познал. E, актьорът отново показа най-доброто от себе си, но този път в шоуто на Джими Кимъл.

Момоа реши да съблече дрехите си, за да остане само по... хавайско мало. И да, гледката е все толкова впечатляваща, колкото и във видеото от миналия месец. Но този път актьорът дава малко повече разяснения относно избора си на бельо.

Пред Кимъл той казва, че се подготвя за ролята си в Chief of War за Apple TV+. Действието в сериала ще се развива в Хавай през XVIII век. А тогава именно малото е било изборът на хората за облекло. И за да влезе в образа и свикне с него, Джейсън Момоа е решил да носи хавайското мало по-често, а не само на снимачната площадка.