В последно време все по-често чуваме името на Джоди Търнър-Смит, а основната причина е ролята на Ан Болейн, за която бе избрана. Но актрисата има още с какво да ни изненада, не само с уменията си пред камера.

Anne Boleyn, Джоди Търнър-Смит и първи трейлър на сериала за съпругата на Хенри VIII

Първи трейлър на кралската драма за Ан Болейн

Джоди Търнър-Смит е в ролята

За личния живот на Търнър-Смит знаем доста малко, но пък преди дни научихме една интересна подробност от него. Половинката й Джошуа Джаксън гостува във вечерното шоу на Джими Фалън и разкри, че предложението за брак е дошло не го него, а от нея.

Напук на всички традиции и общоприети правила, актрисата задава на 43-годишния си партньор въпроса, който всяка жена иска да чуе. Това се случва в навечерието на Нова година, която посрещат в Никарагуа. Тъй като двамата сключват брак през 2019 г., значи въпросната случка е от края на 2018 г.

Снимка 539902

Източник: GettyImages

Джаксън е категоричен, че моментът е бил "невероятно романтичен", въпреки че той е имал предчувствие какви са намеренията на Търнър-Смит. Въпреки това е останал истински изненадан, когато, докато се разхождат по плажа, тя го пита дали ще се ожени за нея, предава Bang Showbiz.

Да се съгласи на предложението й за него е "най-добрият избор", който някога е правил. А след брака животът му е станал по-добър във всяко едно отношение, не пести комплименти той пред водещия. Актьорът също така благодари на Фалън, че му е дал възможността да разкаже тяхната необичайна любовна история.

Джоди Търнър-Смит и Джошуа Джаксън имат 15-месечна дъщеря Джени, която прави щастието им наистина пълно.