Конър Макгрегър може и да е доказал, че е много успешен в октагона, но не успя да направи същото и на ринга, когато преди няколко години в зрелищен мач загуби от Флойд Мейуедър.

Конър Макгрегър, пътните нарушения и поредния арест на ММА звездата в Ирландия

Защо Конър Макгрегър се озова в ареста

В родната си Ирландия

Което доказва, че Макгрегър все пак има някакви лимити. Той обаче е твърдо решен да ни убеди в точно обратното. От Deadline разбираме, че ММА боецът ще направи актьорския си дебют за голямо студио.

Той ще участва в римейк на екшъна от 80-те години на миналия век Road House. По-интересното е, че актьорският състав на филма е доста впечатляващ. Главната роля в него е взета от Джейк Джиленхол, а сред останалите имена личат тези на Даниела Мелчиър и Били Магнусен.

Филмът ще бъде продукция на Amazon Prime Video и снимките се очаква да започнат още този месец в Доминиканската република. Към момента не е ясно каква ще бъде ролята на Конър Макгрегър, но източници твърдят, че той няма да изиграе себе си, а персонаж.

Всъщност, присъединяването му към Road House е доста голяма победа за Холивуд, защото от доста време големите студиа се опитват да го вкарат в някой от филмите си. Но той не иска просто да скочи в каквото и да е предизвикателство.

Когато е разбрал, че Amazon имат интерес към него, е решил да изгледа оригиналния филм. Той му е харесал, а и му е допаднала идеята накъде ще се развие историята в римейка. В новата версия на Road House трябва да видим как бивш боец от UFC (Джиленхол) приема нова работа.

Конър Макгрегър, смъртта на кучето му Хюго и скръбта на ирландеца

Защо скърби Конър Макгрегър

Тежка загуба за ирландеца

Той трябва отново да изкарва прехраната си с бой във Флорида, но бързо разбира, че не всичко е такова, каквото изглежда в този наглед перфектен рай.