Един от най-хитовите филми от 80-те си остава "Мръсни танци". И ето че сега, 35 години по-късно отново ни връхлита носталгията, защото предстои да гледаме и продължение на историята.

Дженифър Грей, Out of the Corner и признанията на актрисата в наскоро издадените й мемоарите

Най-голямата грешка на Дженифър Грей

Какво признава актрисата в своите мемоари

Това стана ясно, след като излезе новината, че Дженифър Грей ще направи завръщане именно в една от най-култовите си роли. В "Мръсни танци" тя играе талантливата танцьорка Франсис Хаусман, която всички наричат с прякора "Бейби".

По време на CinemaCon, в четвъртък, на 28 април, бе показан кадър от филма, излязъл по кината през 1987 г. А гласът, озвучаващ откъса обявява, че Дженифър Грей отново ще посети курорта, в който се развива действието.

Именно това издава задаващото се продължение на хитовия "Мръсни танци". Кога точно ще го гледаме, все още не се разкрива. Въпреки това, можем да предполагаме, че ще е скоро. Преди около две години се разбра, че Дженифър отново работи по танцов филмов проект.

Надяваме се обаче, че този път целият екип ще се постарае повече, тъй като предисторията изобщо не получи добри отзиви от феновете.

30 години „Мръсни танци“

30 години „Мръсни танци“

Припомняме си любопитни факти около култовия филм

В озаглавения "Мръсни танци: Хавански нощи" секссимволът от 80-те Патрик Суейзи е в ролята на инструктор по танци, но въпреки това филмът събира едва 14 милиона долара в боксофиса си, пише Entertainment Weekly.