Дженифър Грей, която ще запомним най-вече с емблематичната й роля във филма от 1987 г. "Мръсни танци", направи много лично признание в интервю за People.

Кортни Кокс, Никол Кидман, Гуинет Полтроу - 9 известни личности, които съжаляват за пластичните си операции

Звездите, които съжаляват за пластичните си операции

Проба-грешка

62-годишната актриса се обръща назад във времето към решението, което променя кариерата и живота ѝ. Решение, за което винаги искрено е съжалявала.

Всъщност, подробно за това актрисата разказва в издадените си наскоро мемоари Out of the Corner. В тях Дженифър споделя за двете операции, които е направила на носа си и които буквално я превръщат в друг човек. И че това съвсем не е бил ефектът, към който се е стремяла.

Точната дума, която актрисата използва за себе си, след операциите, е "неузнаваема" - при това дотолкова, че дори близки около нея хора успяват трудно да я разпознаят.

Така например тя си спомня за срещата си с актьора Майкъл Дъглас. По време на премиера, малко след втората си ринопластика, тя е отишла да поздрави актьора, а той ѝ е отвърнал, че не знае коя е.

"Това беше първата ми публична поява. И само за ден аз се превърнах буквално в неразпознаваема и дори невидима", казва Дженифър. "Просто в очите на света това не бях аз."

Дженифър споделя и за натиска, който собствената ѝ майка ѝ оказва в това отношение. Последната също е актриса, но е и първият човек, който ѝ внушава, че трябва да направи операция на носа си, за да постигне успех в актьорската индустрия. "Тя ме обичаше, но винаги е била и твърде прагматична. И ми казваше, че трябва да се променя... А аз бях дете и не разбирах."

"Просто изведнъж изгубих самоличността и кариерата си", тъжно завършва признанията си Дженифър. "Впоследствие пропилях много енергия, опитвайки се да разбера какво съм направила толкова погрешно. Но сега знам - просто аз сама си навредих."

Клои Кардашиян, тренитровките, имплантите и какво призна риалити звездата

Има ли подобренията по тялото Клои Кардашиян

Искрена ли е риалити звездата

Освен за пластичната хирургия, в мемоарите си Дженифър пише и за запомнящи се моменти от кариерата и личния си живот, включително за работата си с Патрик Суейзи и връзките си с актьорите Матю Бродерик и Джони Деп.