Преди броени дни Дженифър Анистън приключи снимките на втората част на филма на Netflix - Murder Mystery. В забавното продължение на появилата се през 2019 г. комедия, актрисата отново си партнира с Адам Сандлър.

Дженифър Анистън, признанията за любовния й живот и какъв трябва да е бъдещият й партньор

Какво точно иска Дженифър Анистън от мъжа на живота си

Актрисата е готова за връзка

Краят на снимките обяви самата Анистън, публикувайки симпатично видео в Instagram от престоя си в Париж, където са заснети голяма част от сцените.

"Merciiii, Paris. Това е краят. #MurderMystery2", написа 52-годшната актриса към видеото, което включва снимки и клипове от предстоя ѝ във Франция, включително и много кадри от снимачната площадка. И да, Сандлър също го има в кадър.

Още през септември 2021 г. Netflix съобщи, че ще има продължение на хитовата криминална комедия. И това ще бъде "поредното международно приключение, пълно с интриги и лудории".

Murder Mystery 2 е третият филм, който събира на снимачната площадка двамата дългогодишни приятели - Анистън и Сандлър си партнират и в романтичната комедия на режисьора Денис Дюган от 2011 г. "Жена назаем".

Наскоро Сандлър разказа за приятелството си с носителката на награда Еми и как тя му помага да живее по-здравословен начин на живот.

Дженифър Анистън, салата Коб и как точно да си приготвим любимата салата на актрисата

Любимата салата на Дженифър Анистън

Вкусна, интересна и хранителна

"Понякога ме кара да ям странни неща или пък да се разтягам - дотолкова, че да мога да докосна чак пръстите на краката си. Но ако изключим това, всъщност Джен е дяволски забавна и може да направи човек наистина щастлив", казва шеговито Сандлър.