През 2017 г. Дженифър Анистън се раздели с Джъстин Теру след двегодишна връзка. Оттогава не сме чували името на звездата от "Приятели" да бъде свързвано с никого. И очевидно тя се е наслаждавала на времето, в което е необвъзрана.

Дженифър Анистън, Джъстин Теру и какво събра двамата бивши съпрузи

Какво събра Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Не е за хубаво

Поне така казва в подкаста Lunch with Bruce на SiriusXM. Където и казва открито, че е готова за нова връзка.

"Да, мисля, че е време. Мисля, че съм готова да споделя себе си с някой друг", казва 52-годишната Анистън. Тя допълва, че дълго време не е искала това, защото е "била в двойка, откакто станах на 20".

Снимка 546286

Източник: GettyImages

Сега обаче е готова да се обвърже, но категорично заявява, че няма да ползва приложения за запознанства. "Старомодна съм", разкрива Джен и решава да сподели в подкаста какви са изискванията към бъдещия мъж в живота й.

"Да се целува добре - важно е. Също така да води непринуден разговор още първия път - това е добър знак. Уверен, без да е надут. Чувство за хумор - моля ви, много ви моля! Да е щедър. Да се държи добре с околните."

Снимка 537133

Източник: Instagram / Jennifer Aniston

Анистън допълва, че добрата физическа форма също е важна, но не само заради външния вид. "Искам да поживея по-дълго време и да не съм в инвалидна количка, когато стана на 80."