Петък е и отново правим бърз преглед на новите песни от последните дни. Думата на седмицата определено е "поп", и то такъв, който ни допада.

Началото поставя Джъстин Бийбър, който е много активен в професионално отношение напоследък. И май има за какво, защото музиката му напоследък е доста нива над тийн идола, който лбеше до скоро. Justice e потвърждение на това.

Продължаваме горе-долу в същия стил с Ник Джонас. Да, той беше тук и предната седмица, но ето колко продуктивно се отразява щастливия семеен живот на тези двамата. Точно за него се пее в This Is Heaven.

Още малко мъже на хоризонта в лицето на Imagine Dragons. Напоследък бандата се беше позагубила покрай заболяването на вокала си Дан Рейнълдс, но ето ги с в пълния им блясък с ново парче, което ще влезе в предстоящия им албум.

LP я харесваме още от страхотната Lost On You и до момента не ни е разочаровала. Ето я с поредна възхвала на женската любов.

И за финал една невероятна дама със звучно име и още по-разкошен глас - Валъри Джун. Falling e част от новия й албум The Moon And Stars: Prescriptions For Dreamers, който впрочем можем да чуем напълно свободно в YouTube канала й в момента.