Темата за психичното здраве все по-често се дискутира и в шоубизнеса. Джъстин Бийбър е една от звездите, които не се притесняват да говорят открито за проблемите си. А съпругата му Хейли явно също има какво да ни каже по въпроса.

В нов епизод на поредицата The Biebers on Watch семейството говори откровено за депресията и близките си срещи с нея. Джъстин е приел за своя мисия да промени мнението на хората за това състояние, защото мнозина я приемат просто като израз на слабост.

Бийбър е категоричен, че Хейли е била и продължава да бъде неговата най-голяма опора в борбата с депресията. Тя определено знае как да го окуражи, казвайки му например колко е горда с него и с напредъка, който е успял да постигне по отношение на психичното си здраве.

Има два момента, в който тя забелязва голяма промяна в своя съпруг. Единият е, когато най-сетне му предписват правилните антидепресанти, които вече не пие. А другият е, когато променя начина си на хранене. След като премахва захарта и сладките храни от менюто си, Джъстин започва да усеща, че депресията малко по-малко си отива.

Изпълнителят се ползва и от услугите на добър психотерапевт. "Да потърсиш помощ не значи, че си слаб. Означава, че те е грижа за себе си и за хората около теб. Означава, че искаш да си здрав и пълноценен човек", категоричен е той.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и проблемите с ревността

Брачните проблеми на Хейли и Джъстин Бийбър

На какво е научила изпълнителя съпругата му

Съпругата му Хейли пък добавя, че човек не бива да разчита изцяло на партньора си в подобна битка, защото всичко зависи най-вече от него. Ако той няма желанието за промяна и да бъде най-добрата версия на себе си, никой друг не може да му помогне, пише Fox News.