Откакто се събра с прекрасната Хейли Болдуин, от време на време Джъстин Бийбър изпада в моменти на откровение. Именно тогава разкрива и по някоя от тъмните страни на характера си, с които тя му е помогнала да се справи.

Преди време Джъстин сподели, че е имал проблеми с наркотиците, но заради стабилната подкрепа на съпругата му, тази част от живота му е вече минало. Оказва, че Джъстин има още за какво да бъде благодарен на госпожа Бийбър.

В първия епизод на The Biebers on Watch - онлайн видео поредицата на семейство Бийбър във Facebook, 26-годишният Джъстин казва: "Има много неща, върху които трябваше да работя. Като това да се науча да прощавам и да бъда по-малко ревнив. Дори не осъзнах, че имам проблем, докато не реших да прекарам живота си с теб", обръща се той към Хейли.

Снимка 467288

Източник: GettyImages

Изпълнителят допълва, че именно стремежът към по-добри взаимоотношения и съвместната им работа върху проблемите му (между които и ревността) ги направили по-близки от всякога.

Джъстин Бийбър, наркотиците и най-тъмните моменти от миналото му

Джъстин Бийбър на крачка от смъртта

Как е успял да се спаси

Преди да се ожени през 2019 г., двойката се радваше на кратък романс от няколко месеца още през 2016 г. Хейли смята, че времето, което са прекарали разделени, преди отново да подновят романтичните си отношения, е било "най-доброто нещо" за бъдещето на връзката им.

От една страна, защото са пораснали, помъдрели и осъзнали кой какво иска, и от друга - защото са си дали и нужното време, за да се докажат в кариерата си. А сега спокойно могат да се наслаждават на семейния живот.

Снимка 466405

Източник: Instagram / haileybieber

Хейли признава, че не би могла да бъде по-щастлива от брачния живот, тъй като най-доброто нещо за връзката им е общуването и истинското приятелство, което двамата с Джъстин споделят.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и работят ли за бебе

Ще имат ли скоро бебе Джъстин и Хейли

Кой взима решенията в семейството