Действието се развива в доста нетрадиционно за театъра място, но пък много добре познато и любимо на българина - бар. И трите действащите лица в пиесата работят в него, а са и актьори. Това, което вероятно предполагаме за тях и ако ги попитаме, биха ни потвърдили, е, че понякога, но по-скоро рядко, играят в някое представление. Повече време обаче прекарват в бара.

“Приказка за мъртвата царкиня“, Николай Коляда, Ана Батева и новата премиера в I Am Studio

На какво ни учат вярата и надеждата

Трагикомичната “Приказка за мъртвата царкиня“

Това, за което обаче по-рядко си мислим за актьорите, а ако ги попитаме, едва ли биха ни споделили толкова открито (освен в това представление), е, че често тъгуват за големите роли.

В авторската постановка на Ана Батева и Любомир Колаксъзов "Двойно дъно" ще видим как оживяват документални текстове, монолози на артисти, които по една или друга причина са огорчени от срещата си с някой режисьор, директор или генерално от цялата театрална ситуация в страната. Въпреки разочарованията обаче, никой от главните ни герои не се отказва, а напротив - продължава да се надява на своя славен миг в кариерата.

Снимка 603371

Източник: Spam Studios / Стефан Здравески

В този сатиричен спектакъл младите актьори Мартина Пенева, Вилислава Кирилова и Илиян Нонов подготвят за публиката откровения, доза смях и любопитни сюжети от света на театъра. От тримата актьори ще чуем, а вероятно и ще разпознаем текстове от Деян Дуковски, Горан Стефановски, Уилям Шекспир и А. П. Чехов.

Снимка 603373

Източник: Spam Studios / Стефан Здравески

“Съседите отгоре“, Сеск Гай, Емил Марков, Силвия Петкова, Иван Бърнев, Лилия Маравиля и новата премиера в Theatro отсам канала

Страстите на раздора в “Съседите отгоре”

Или каква е цената на едно неприлично предложение

Премиерата на "Двойно дъно" е на 26 януари (четвъртък) от 20 ч. в Топлоцентрала.