Че Доналд и Мелания Тръмп не са съвсем истинско семейство, всички се съмняват от години. Но, оказва се, ситуацията и в рода на американския президент не е никак розова.

След броени дни племенницата му Мери Тръмп, която е дипломиран психолог, ще пусне на пазара книгата "Твърде много и никога достатъчно: Как семейството ми създаде най-опасния човек на света", в която се говори именно за своя чичо. И само няколко отделни откъса, станали публично достояние в аванс, бяха достатъчни, за да изненадат всички.

Няколко месеца преди президентските избори Доналд Тръмп получава силен удар под кръста, и то от собственото му семейство. А Мери, която е дъщеря на по-големия му брат, не пести нито една дума, която иска да му каже както в лицето, така и на целия свят.

Тя хвърля основната вина върху Фред Тръмп, бащата на американския държавен глава. Определя го като доминиращ патриарх с каменно сърце, създал едно "дисфункционално семейство". В него винаги е имало полово разделение, а Доналд непрекъснато е оказва тормоз върху по-малкия си брат. Усещането му за надмощие пък е окуражавано от самия Фред.

Когато преди четири години Доналд Тръмп се кандидатира за президент, никой от семейството му не вярва, че ще успее. А след като победата е факт, Мери е обзета от притеснения, че американците "са избрали да превърнат тази страна в макро версия на моето злокачествено нефункционално семейство", предава Guardian.

Мелания Тръмп, фризьорът й Лино Карбосиеро и какво разкри за Първата дама и брака й

Лъжа ли е, че Доналд и Мелания не се обичат

Още една гледна точка

За Тръмп никога нищо не е достатъчно, а той е един огромен нарцис, който се държи като тригодишно дете, смята племенницата му. "Той е не просто слаб. Неговото его е толкова чупливо, че трябва всеки момент да се подхранва, защото дълбоко в себе си знае, че не е нищо от това, което твърди, че е."