Мелания Тръмп най-често е определяна като безхарактерна, а бракът й а с американския президент - като пълен фалш. Но на фона на всички твърдения в подкрепа на тези тези се появи и едно, много по-различно.

Лино Карбосиеро е известен коафьор, който е работил с редица популярни дами по целия свят. Миналата година, по време на визитата на Първото семейство на САЩ във Великобритания, е препоръчан на Мелания Тръмп като доверен човек, който може да се погрижи за безупречната й визия.

След тази първа среща следват още много, а хората, които се грижат за визията на звездите, често разбират за тях много повече от това какъв цвят искат да се боядисат или кой е любимият им дизайнер.

Снимка 486338

Източник: GettyImages

И Карбосиеро остава изключително впечатлен от отношението към себе си и екипа си от страна на Първата дама и нейния екип. Те се грижели нищо да не им липсва и със сигурност не са ги третирали като обслужващ персонал. И това отношение от нейна страна е към всички около нея, напук на слуховете, че уволнява наред.

Коафьорът е категоричен, че Мелания не само не е пионка, но и излъчва достатъчно сила и увереност, за да те убеди в противното само от една среща. Според него, тя дори е водещата фигура във връзката с Доналд Тръмп, предава Evening Standart.

Снимка 462716

Източник: GettyImages

Относно брака на Първото семейство на САЩ, Лино Карбосиеро също има какво да каже и е на коренно противоположно от битуващото в обществото мнение. "Пълни глупости са това, което говорят за тях - че не са влюбени", категоричен е той.

Мелания Тръмп, шегите по адрес на сина й Барън и как го защити

Когато някой се пошегува със сина на Мелания

При това доста неуместно

По думите ми, всеки път, когато ги е виждал заедно, те са били много мили един към друг, както и много привързани. А Мелания изглежда също толкова добре и без грим, заключва коафьорът.