Вчера, 11 юли, Дейвид Бекъм буквално открадна шоуто на Уимбълдън с поредната си поява на изтънчен вкус. Той беше по-атрактивен и от самия двубой, в който голяма интрига нямаше.

Дейвид Бекъм, Уимбълдън, майка му Сандра и как футболистът отново прикова погледите

Дейвид Бекъм открадна шоуто на Уимбълдън

Как трябва да се облича един мъж

Серина Уилямс прегази Барбора Стрицова, без да изпитва особени затруднения, и се класира на финала на един от най-престижните и силни тенис турнири.

Преди това да се случи обаче, стана ясно, че Дейвид Бекъм е основал собствено филмово студио - Studio 99. То ще продуцира документални филми и сериали, телевизионни предавания и други подобни формати.

Studio 99 вече има няколко документални филма, по които се работи. Според Variety един от тях ще включва самия Бекъм. 

Студиото на футболиста ще си партнира с Uninterrupted - компанията основана от Леброн Джеймс в партньорство с Маверик Картър. 

В началото на миналата година пък Дейвид Бекъм пусна собствена козметична линия - House 99. И тук няма как да не ни направи впечатление, че числото 99 присъства и в двете компании на футболиста.

Дейвид Бекъм стартира козметична линия

Дейвид Бекъм стартира козметична линия

Всичко, от което се нуждаят мъжете

Препратката е към паметната за него 1999 г. Тогава Дейвид се ожени за Виктория, тогава се роди и първият им син Бруклин, тогава Бекъм успя да спечели и требъл с Манчестър Юнайтед.