Destiny's Child беше мощен трамплин за кариерата на Бионсе, като отчасти спомогна и за успешната реализация на другите си две членки - Кели Роулънд и Мишел Уилямс. За мнозина групата все още е култова и това се доказа отново преди ден.

Снимка 543777

Източник: GettyImages

На 18 август профилите в социалните мрежи на дамското трио, които се управляват от Legacy Records/Sony, осъмнаха със съвсем нова кавър снимка. Тя представлява изчистено лого на групата, но напълно ново.

Естествено, това породи редица спекулации, че Destiny's Child се събират, че може да издадат нови песни, да преиздадат стари или поне да Бионсе, Кели и Мишел да направят концерт.

Каква е истината все още не знаем, но е факт, че Бионсе спомена за това, че работи по нова музика пред Harper's Bazaar, без да конкретизира повече.

Destiny's Child са една от най-успешните дамски групи през 90-те и въобще. Сформирана през 1990 г., тя е активна до 2006 г. и е носител на три награди Грами и много други. Сред най-популярните й хитове са "Bills, Bills, Bills", "Say My Name", "Survivor", "Bootylicious".