В края на миналата седмица DARA отмени премиерата на песента си "Заминавам", която бе планирана за 8 септември. Причината е, че този ден се обяви за траурен заради трагедиите край морето. "С уважение и съпричастност към близките на загиналите в наводненията по Южното Черноморие, аз и екипът ми бихме искали да ви информираме, че местим премиерата на "Заминавам" за понеделник - 11 септември", написа певицата в социалните мрежи. Звездата получи стотици коментари след поста си, в които почитатели, колеги и близки приятели я поздравяват за решението ѝ.

DARA става част от семейството на Puma

DARA влиза и в света на спорта

С какво се похвали певицата

Ден след старта на третия ѝ сезон като треньор в "Гласът на България", DARA е готова да представи "Заминавам". След успеха на предишния си проект "IN MY HEAD", певицата поднесе музикалната си изненада този път на български език. "Заминавам" е динамично парче, чиято музика и текст тя пише съвместно с Венци Венц и Васил Иванов (Dexter).

За аранжимента си партнират Dexter и ALMA, която освен изпълнител и автор, е и много близка приятелка на DARA.

Изпълнителката, която на 9 септември отбеляза 25-тия си рожден ден, отпразнува и с премиера на видеото към новата си песен. Режисиран и заснет от Виктор Милушев, видеоклипът е също толкова контрастен, колкото и парчето.

DARA става част от семейството на Puma

DARA влиза и в света на спорта

С какво се похвали певицата

За няколко часа видеото във YouTube събра хиляди харесвания и стотици положителни коментари. "Тази млада българска звезда, която притежава световен потенциал и никога няма да изневери на стила си, трябва да ни представи на Евровизия най-накрая и да се завърнем ударно на глобалната музикална сцена", гласи едно от мненията. "С всяка песен ставаш все по-добра и по-добра. Ти си любимата ми певица", пише втори. Лично ние смятаме, че за разлика от колежките си Тита и Гери-Никол, които започнаха да залитат към поп-фолка, DARA продължава да се придържа към поп музиката, което ѝ печели верни последователи и запалени фенове.