Кой ще изиграе следващия Джеймс Бонд? На този въпрос още поне няколко месеца няма да получим категоричен отговор, макар в публичното пространство да се повтарят упорито няколко имена.

Арън Тейлър-Джонсън, предполагаемата среща с Барбара Броколи и това ли ще е новият Джеймс Бонд

Новият Джеймс Бонд - епизод пореден...

Арън Тейлър-Джонсън е поредното име, което се спряга за агент 007

Предишният също е бил на косъм да не получи ролята по изненадваща причина. Говорим за Даниел Крейг, който беше агент 007 от 2006 г. до "Смъртта може да почака", който излезе на екран през 2021 г.

В ново интервю Мартин Кембъл, който режисира първия филм с Крейг "Казино Роял" признава, че е имал някои резерви по отношение на актьора. "Той беше наистина първокласен актьор, в това няма съмнение," казва Кембъл пред Daily Express.

Снимка 565420

Източник: GettyImages

"Факт е обаче, че Шон Конъри, Роджър Мур, Пиърс Броснан изглеждат като традиционния Бонд. Всички те са красиви мъже, секси и атрактивни за жените, и т.н. Даниел беше по-грубоват и ръбат, не типичният красавец."

Снимка 548124

Източник: Instagram / 007

С две думи явно Крейг не му се е сторил достатъчно красив. Кембъл обаче уточнява, че в последствие не съжалява за избора, който той, продуцентите и кастинг директорът са направили. Той допълва, че е трябвало всички да вземат единодушно решение, което ни разкрива малка част от това колко сложен наистина е кастингът за един бъдещ Джеймс Бонд.